A-
A+

Direct zorg aanvragen?
Bel 010-84 45 931 - Rotterdam
Bel 0182-58 66 11 - Gouda
Bel 076-57 12 430 - Breda

Home           Direct zorg aanvragen          Werken bij Dunya Zorg          Als vrijwilliger aan de slag          Wachtlijst          Contact

» Werken bij Dunya Zorg

werken bij Dunya Zorg en Welzijn

» Open vacatures
» Individueel Begeleider (HBO)
» Vacatures Breda
» Individueel Begeleider
» Verpleegkundige
» Verzorgende IG
» Verzorgende IG BBL
» Ambulant Begeleider
» Vacatures Rotterdam
» Ambulant Begeleider
» Individueel Begeleider
» Verpleegkundige
» Verzorgende IG BBL
» Huishoudelijke Hulp
» Vacatures Gouda
» Ambulant Begeleider
» Individueel Begeleider
» Verpleegkundige
» Verzorgende IG BBL
» Stage lopen
» Vacature als vrijwilliger
» Aanmelden flexlijst


Huishoudelijke Hulp Rotterdam

Bedrijfsprofiel

Met drie vestigingen is Dunya Zorg en Welzijn een vooraanstaande cultuur sensitieve zorgaanbieder in de regio West-Brabant, Rotterdam en Midden-Holland. Wij bieden zorg en hulpverlening aan kwetsbare ouderen en kansrijke jongeren. Samen met ruim 100 enthousiaste collega's maken wij dagelijks het verschil! Wij zijn trots op wie zijn en hoe we zijn: integer, transparant, hart voor kwetsbaren en resultaatgericht met een groot maatschappelijk hart.

 

Vacature Huishoudelijk Medewerkster

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste Huishoudelijk Medewerkster(s).
Bij Dunya Zorg en Welzijn zijn de wensen en verwachtingen van cliënten het uitgangspunt. Als huishoudelijk medewerkster in de thuiszorg verricht je huishoudelijke taken bij mensen die dit door omstandigheden niet meer zelfstandig kunnen. Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op een gezellige praatje en/of persoonlijke aandacht.

 

Dit ben jij:

Je hebt affiniteit met hulpbehoevende/oudere cliënten en een passie voor huishoudelijke werk. Je bent iemand die met veel plezier en energie cliënten helpt in het huishouden. Naast enthousiast zijn ben je ook klantvriendelijk, gemotiveerd en flexibel.

 

Wij bieden

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Uren in overleg. Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Stuur dan een gerichte motivatie waarom je bij ons zou willen werken met je CV naar hrm@dunyazorg.nl

 

Geïnteresseerden die naast de Nederlandse taal ook Arabisch, Berbers (Tamazight), Turks of Spaans spreken wordt nadrukkelijk gevraagd om te solliciteren.


Home
Direct zorg aanvragen
Werken bij Dunya Zorg
Als vrijwilliger aan de slag
Wachtlijst
Contact
Reglementen
Algemene Voorwaarden
Privacy reglement
Klachtenreglement