A-
A+

Direct zorg aanvragen?
Bel 010-84 45 931 - Rotterdam
Bel 0182-58 66 11 - Gouda
Bel 076-57 12 430 - Breda

Home           Direct zorg aanvragen          Werken bij Dunya Zorg          Als vrijwilliger aan de slag          Wachtlijst          Contact

» Ketenpartners

Met wie werkt Dunya Zorg en Welzijn samen

» Ketenzorg dementie


Ketenzorg dementie

Dunya Zorg en Welzijn is sinds 1 juli 2010 lid van zorgketen Dementie, RDO Breda/Oosterhout. Hierbij zijn verschillende instellingen aangesloten. Het doel van deze samenwerking is het verbeteren van de ondersteuning aan mensen met dementie en hun mantelzorgers maar ook de professionele zorg en de vrijwilligers.

Door deze overeenkomst zal Dunya Zorg en Welzijn ook een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van zorg voor klanten met dementie en hun mantelzorgers.

Een van de projecten waar Dunya Zorg en Welzijn aan meewerkt is een ontwikkeling van een EHBD-koffer (Eerste Hulp Bij Dementie) speciaal voor de Turkse en Marokkaanse doelgroep. Deze koffer zal een bijdrage leveren in betere informatievoorziening en ondersteuning voor mantelzorgers die beter hulp aan hun naasten kunnen besteden.

Ook worden door verschillende projecten scholingen en bijeenkomsten georganiseerd voor zowel hulpverleners (huishoudelijke hulpen, verzorgenden) als mantelzorgers.

Wilt u meer weten hierover, ga dan naar www.dementiezorg.nl

 


Home
Direct zorg aanvragen
Werken bij Dunya Zorg
Als vrijwilliger aan de slag
Wachtlijst
Contact
Reglementen
Algemene Voorwaarden
Privacy reglement
Klachtenreglement