A-
A+

Direct zorg aanvragen?
Bel 010-84 45 931 - Rotterdam
Bel 0182-58 66 11 - Gouda
Bel 076-57 12 430 - Breda

Home           Direct zorg aanvragen          Werken bij Dunya Zorg          Als vrijwilliger aan de slag          Wachtlijst          Contact

» Home

Hoofdpagina

» Direct zorg aanvragen
» Zorg aanvragen door professionals
» Intake
» Aanvraag indienen
» Contact


Intake

Wanneer er een zorgvraag is kunnen verschillende mensen of instanties die bij Dunya Zorg en Welzijn neerleggen. Niet alleen u maar ook uw familie, buren, een huisarts, maatschappelijk werk, specialist of een ziekenhuis kan de zorgvraag bij ons neerleggen.
Aan de hand van de zorgvraag brengt de zorgcoördinator van Dunya Zorg en Welzijn zo spoedig mogelijk een bezoek bij u thuis en bespreekt uw wensen en eisen.
Samen met u wordt bekeken op welke dagen en uren u een beroep op ons wilt doen en welke vormen van zorg u nodig heeft. Dit alles wordt vastgelegd in een persoonlijk zorgplan waarin duidelijk vastgelegd wordt hoe de zorg er uit gaat zien.
Het zorgplan dient als basis voor het formeren van een zo klein mogelijk team van medewerk(st)ers dat zich met de daadwerkelijke zorg gaat bezighouden.

In de intake komt naar voren of er al een indicatie vanuit het CIZ is. Wanneer dit het geval is kan de zorg direct ingepland worden. Als dit niet zo is zal er nog een indicatie en aanvraag ingediend moeten worden.

 


Home
Direct zorg aanvragen
Werken bij Dunya Zorg
Als vrijwilliger aan de slag
Wachtlijst
Contact
Reglementen
Algemene Voorwaarden
Privacy reglement
Klachtenreglement